Ce va învăța copilul tău în acest an la școala de IT

ce-va-invata

La Step IT toamna se numără...zâmbetele pline de entuziasm ale copiilor înscriși la cursurile  academiei noastre. Și, pentru că vrem să le răsplătim pasiunea pentru IT pe măsură, în fiecare an școlar venim cu ceva nou pentru ei - de la evenimente tematice (programare, web design, YouTubing, etc), până la module noi integrate în programa Junior Computer Academy sau chiar cursuri noi, de scurtă durată (Web Design & Development).

Au început înscrierile la cursurile IT pentru juniori. Grăbește-te să îi rezervi copilului tău un loc!

JCA-header-2

Pentru că la începutul lunii Octombrie vom da startul cursurilor IT pentru copii, sesiunea de înscrieri este în plină desfășurare, cele mai multe locuri fiind deja ocupate.Te-ai decis ca în acest an să investești în cursuri extra-școlare care îl pot ajuta să se dezvolte într-un domeniu de viitor?

Iată cu ce noutăți venim în acest an în programa de cursuri IT în funcție de categoria de vârstă în care se încadrează cursanții noștri.

Ce va învăța copilul tău la Junior Computer Academy?

JCA-1
Junior Computer Academy
este un program de învățare alternativă si pregătire pentru următorul nivel școlar al elevilor din clasele 1-8. Acest program de educație în domeniul IT se desfășoară pe o perioadă de 3 sau 5 ani și abordează tematici variate în funcție de mai multe categorii de vârstă.  Scopul programului de studiu este de a transforma calculatorul dintr-o jucărie într-un instrument de exprimare creativă și dezvoltare intelectuală pentru copii.

 

Pentru copii 7-8 ani

Anul I de studiu: introducere în universul IT, despre internet, securitatea în rețeaua internet și programarea vizuală și elemente de Game Art

Anul II de studiu: crearea jocurilor 3d în Kodu GameLab, Lego Robotics, crearea spoturilor video pe YouTube, web design WIX, programarea în Python – Junior, Modelare 3D - TinkerCad.

Anul III de studiu: web-design junior (HTML și CSS) (nivel începător), programarea Python – middle, programarea microcontrolerelor Arduino, aplicațiile mobile, InTech -tehnologiile inovatoare.

 

Pentru copii 9-12 ani

Anul I de studiu: introducere în universul IT, internetul. securitatea în rețeaua internet,bazele programării, crearea jocurilor 3d în Kodu GameLab, Lego Robotics, Web Design WIX, Game Art, modelarea 3D – Tinkercad.

Anul II de studiu: Robotica Lego Pro, crearea spoturilor video pe YouTube, Web Design (HTML și CSS) - junior, programarea în Python – junior, laboratorul foto, dezvoltarea jocurilor – junior.

Anul III de studiu: programarea microcontrolerelor Arduino, site-urile interactive pe baza Javascript, designul publicitar, dezvoltarea jocurilor - middle,programarea Python – middle, aplicațiile mobile.

Anul IV de studiu: web design - senior (CMS), casa inteligentă, internetul lucrurilor, securitatea digitală (Cyber Security),arhitectura digitală – SketchUp, programarea în Python - senior

StartUp.

Anul V de studiu: imprimarea 3D, laboratorul video, dezvoltarea jocurilor (UNITY) – senior
InTech -tehnologiile inovatoare.

 

Pentru copii 13-14 ani

Anul I de studiu: introducere în universul IT, securitatea în rețeaua internet, Lego Robotics, Game Art, modelarea 3D – Tinkercad, Web-Design Junior (HTML și CSS) (nivel începător), programarea în Python – junior, dezvoltarea jocurilor – junior.

Anul II de studiu: programarea microcontrolerelor Arduino, site-urile interactive pe baza Javascript, designul publicitar, programarea Python – middle, aplicațiile mobile, arhitectura digitală – SketchUp.

Anul III de studiu: imprimarea 3D, laboratorul video, dezvoltarea jocurilor (UNITY) – senior
InTech -tehnologiile inovatoare.

Click me


Ce va învăța copilul tău la cursul scurt Web Design & Development?

cursuri-mixte

Cursul de Web Design & Development pentru juniori se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani și este un program educațional scurt - desfășurat pe o perioadă de aproximativ 9 luni.În cadrul acestui program educațional copilul tău va învăța despre modalitatea de realizare a unui site atât prin intermediul liniilor de cod scrise în HTML5, CSS3 și JavaScript/Query, cât și prin intermediul unei platforme de tip CMS (Content Management System) numită Wordpress care implică o buna cunoaștere a platformei și modificarea conținutului unor site-uri predefinite.

Modul 1: concepte de bază în Web Design, bazele programului Adobe Photoshop, realizarea unui design de site în Adobe Photoshop.

Modul 2: bazele programării în HTML5 & CSS3, modul de a lucra cu tag-uri, selectori, clase, id-uri, fonturi, culori, formulare, imagini, video, position, float, flexbox, ce este și cum folosim box model-ul și layout-ul de tip static, fluid si responsive.

Modul 3: bazele programării în JavaScript & Jquery, modul de utilizare a variabilelor, operatorilor, matricilor, obiectelor, funcțiilor, evenimentelor, condițiilor, buclelor, crearea unor site-uri interactive.

Modul 4: ce înseamnă CMS și Wordpress, ce este SEO, hosting și domain name, modul de lucru cu Dashboard, Admin bar, Settings, Post, Page, Media library, Theme, Widget, Menu, Content, Page Builder.

Prinde ultimele locuri la acest curs!

VREAU SĂ REZERV UN LOC

 

Publicat de Tatiana Mîndrilă

Managing Director STEP IT Academy
Tatiana se implică în proiecte noi cu pasiune, de la primele idei până la implementarea și îmbunătățirea lor. A absolvit Hotel Institute Montreux din Elveția, unde spune că a învățat cea mai importantă lecție din cariera ei: ”Clientul are întotdeauna dreptate.”

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite