De vorbă cu bloggerul Cristian China Birta despre ”Scrisul Viitorului” la Junior Computer Academy

step+it+live

Săptămâna trecută am avut la STEP IT Academy un invitat special care a venit în vizită să observe cum se desfășoară cursurile de programare pentru copii. Este vorba despre Cristian China-Birta -  antreprenor, consultant, blogger și părinte.

Tamara Grigore, Education Manager la Junior Computer Academy, a filmat împreună cu Cristi un LIVE pe Facebook în care au povestit într-un cadru informal despre programul Junior Computer Academy și beneficiile pe care acest curs le are asupra educației copiilor pe termen mediu și lung.Înscrie-ți copilul la un curs demo gratuit!

AFLĂ DETALIIÎn cadrul programului Junior Computer Academy, copiii cu vârste cuprinse între 7 - 14 ani învață Photoshop, programează vizual și participă la module despre Gaming, Modelare 3D, Programare Python, Programare Web, HTML CSS sau Javascript.

A lucra cu copiii este o măiestrie, este important să simți de ce are nevoie cel mic și să îi dai acel ceva. Îi faci un mic diagnostic și umbli acolo unde trebuie, ca să crești un om frumos și un profesionist bun pe viitor.”, spune Tamara Grigore - Education Manager la Junior Computer Academy.

Tamara Grigore predă cursurile cu multă pasiune și remarcă schimbul de energie pozitivă dintre copii și profesori. Cursurile sunt relaxante, nu se pune presiune pe copii, iar părinții observă săptămânal evoluția celor mici.

Step IT Academy este prezentă în 18 țări, cu peste 600 profesori și peste 20.000 de studenți.

New call-to-action

Publicat de Tamara Grigore - profesor Junior Computer Academy & IT Scoala de Vara.

Tamara este o persoana activa, sinceră, empatică. Încrederea în sine, respectul față de colegi, prietenia, sunt câteva dintre valorile pe care le cultivă elevilor săi. Este pasionată de IT, iar experiența în acest domeniu a fost consolidată de către oportunitatea de a lucra în companii cu profil, din țară. De asemenea, este și doctor în științe, titlu obținut în cadrul Universității din București.

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite