Drona Phantom 3 Standard i-a fascinat pe copiii de la IT Școala de Vară

drona-it-scoala-de-vara.jpg

Zilele acestea, copiii înscriși la IT Școala de Vară au avut ocazia de a privi lumea din zbor învățând totul despre drona Phantom 3 Standard, unul dintre cele mai performante dispozitive de filmare aeriană. În cadrul acestui master class am împletit învățarea celor mai actuale gadgeturi cu timpul petrecut în aer liber.

drona-scoala-de-vara.jpg drona.jpg

Tinerii cursanți ai programului IT Școala de Vară s-au familiarizat cu conceptul care stă la baza dronei și au avut prilejul de a o pilota. Pe tot parcursul acestei activități, copii au fost îndrumați de către Cristian Guzun, Head Teacher la Step IT Academy, care i-a învățat cum să pregătească traseul unei drone, cum să o programeze, lanseze și controleze în zbor, și cum să o aterizeze.

drona-it-step.jpg drona-pilot-it-step.jpg

Lecția despre drone a fost o adevărată explozie de fericire pentru participanții la acest curs în aer liber, care a fost creat cu scopul de a-i ajuta pe copii să-și descopere pasiunea pentru mediul IT.

"Copiii au învățat despre tehnica video și au testat cea mai avansată tehnologie în domeniul foto/video: fotografia și filmarea aeriană cu ‪#‎Drona‬ ‪#‎Phantom‬ 3. Au făcut filmulețe și poze cu ajutorul dronei, au manevrat-o în parc deasupra copacilor și au vazut orașul de la înălțimea păsărilor.", spune Cristian Guzun.

Mai jos, puteți urmări câteva fragmente video înregistrate în momentul cursului:

IT Școala de Vară și-a propus să promoveze un mod de învățare alternativ, bazat pe informații aplicate, într-un mediu relaxant și interactiv, în care copiii vor învăța prin joacă. În cadrul acestor cursuri, copilul tău își va descoperi pasiunea pentru IT, îndrumat de profesioniștii domeniului, care folosesc metode de învățare 100% practice.

De ce să-ți înscrii copilul la IT școala de Vară?

  • Pentru a deprinde noi cunoștințe și abilități utile
  • Pentru a-și face prieteni noi
  • Pentru a învăța să lucreze în echipă
  • Pentru că va avea parte de rezultate reale

Vrei să afli care sunt primii pași pentru a transforma copilul de azi în profesionistul de mâine?

Înscrie-l în IT Școala de Vară!

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite