[CURS NOU] Învață în timp record să faci un website de la 0 direct în cod

curs-nou-development

Te gândești de mai mult timp să te orientezi către IT, dar nu știi de unde să începi? Ce zici de un curs accelerat care te ajută să debutezi ca Web Developer? Cariera ta în IT e mai aproape decât crezi.

La STEP IT Academy am creat un nou curs - un bootcamp -  care te ajută să acumulezi în mod accelerat cunoștințele esențiale pentru a ocupa un post entry-level de Web Developer.


Știai că...
în orice moment ai căuta un job în Web Development,
vei găsi sunt peste 700 de joburi active?


Companiile sunt mereu în căutare de specialiști, dar forța de muncă existentă nu acoperă decât o mică parte din nevoile angajatorilor. Așadar, cel mai bun moment pentru a învața Web Development e ACUM!

Ce înveți în bootcamp ca să poți deveni Web Developer?

În acest bootcamp vei învăța în cel mai scurt timp esențialul necesar pentru a debuta cu succes în Web Development:

  • Vei putea aborda și reface orice design al unui website;
  • Vei învața să faci website-urile responsive din prima folosind tehnicile moderne de Mobile First Approach cerute în piață;
  • Vei da viață obiectelor în cadrul unui website atât cu tehnicile avansate de animații din CSS3 cât și cu Javascript/jQuery;
  • Te pregătim să treci orice probă practică a unui interviu.

VEZI PROGRAMA

Ți-am pregătit 10 sesiuni în care te învățăm tot ce trebuie să știi pentru a putea crea un website de la 0 direct în cod:

SĂPTĂMÂNA 1
HTML

SĂPTĂMÂNA 2
CSS

SĂPTĂMÂNA 3
HTML/CSS în construcția unui website

SĂPTĂMÂNA 4
Responsive design

SĂPTĂMÂNA 5
CSS3 Avansat

SĂPTĂMÂNA 6
Javascript teorie și algoritmi

SĂPTĂMÂNA 7
Javascript practică în HTML

SĂPTĂMÂNA 8
jQuery

SĂPTĂMÂNA 9
Proiect Final

SĂPTĂMÂNA 10
Pregătire pentru interviu


Cursul se desfășoară între 31 Martie și 9 Iunie 2019, duminica de la 12:00 la 18:00, adică 6 ore de studiu intensiv alături de un trainer cu o vastă experiență de predare și de lucru în Web Development.Trainerul tău în bootcamp-ul Web Development

Florin Maximciuc - trainerul tău în bootcamp, are peste 12 ani de experiență în Web Development și Graphic Design. A lucrat în agenții de publicitate, televiziune și companii multinaționale.

De 3 ani, Florin activează ca Web Development Trainer, dar și ca Education Manager în cadrul Step IT Academy. A ajuns la a 6-a ediție de cursuri de Web Development, îmbunătățind materialele ori de câte ori este nevoie pentru a fi în trend cu cerințele pieței.

trainer-1Angajatorii arată o deschidere din ce în ce mai mare persoanelor nou intrate în domeniu, celor ce prezintă potențial, continuând training-ul la job în funcție de nevoile lor. Avem numeroase exemple în rândul cursanților noștri, care au reușit să ocupe poziții entry level datorită bazei solide de cunoștințe acumulate într-un timp record și a potențialului pe care l-am scos la suprafață pentru fiecare cursant în parte.” 
Florin Maximciuc - trainer STEP IT Academy

 

VEZI OFERTA EARLY BIRD

 Iată două dintre impresiile studenților STEP IT Academy despre calitatea informațiilor din cadrul cursurilor similar cu cel nou pregătit pentru tine:

andrei
"Am luat cea mai înțeleaptă decizie atunci când am ales să merg la Step IT. Un loc extraordinar cu oameni nemaipomeniți. Am învățat exact ceea ce aveam nevoie pentru cariera mea." - Alexie Andrei

 

 

soniaStep IT este locul ideal unde îți poți construi o carieră în domeniul IT-ului într-un timp foarte scurt, cursurile fiind structurate astfel încât să te ajute să îți formezi o bază dar să te și pregătească pentru viitoarele oportunități de muncă. Profesorii sunt foarte dedicați, capabili să se adreseze studenților pe limba începătorilor și să răspundă nevoilor și așteptărilor fiecărui student în parte." - Sonia Ecaterina Mihailă

 

Indiferent de pregătirea ta anterioară, reorientarea către domeniul IT nu mai este un vis îndepărtat atunci când ai alături mentorii, metodologia și programa potrivită.

Dacă ești o persoană deschisă spre acumularea de informații noi, poți învăța în timp record să creezi de la zero un website direct în cod și să realizezi cerințe de entry level în Web Development.

Ce spui, vrei să te pregătim pentru angajare garantată ca Web Developer? Alătură-te grupei de cursanți și debutează cu dreptul în domeniul IT.

Click me

 

Publicat de Tatiana Mîndrilă

Managing Director STEP IT Academy
Tatiana se implică în proiecte noi cu pasiune, de la primele idei până la implementarea și îmbunătățirea lor. A absolvit Hotel Institute Montreux din Elveția, unde spune că a învățat cea mai importantă lecție din cariera ei: ”Clientul are întotdeauna dreptate.”

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite