16 01. 2019

[LECȚIE DEMO GRATUITĂ] Participă la activități IT pe care copiii le adoră

Am dat drumul înscrierilor la lecțiile demonstrative de IT din cadrul Junior Computer Academy, lecții special create pentru părinții și copiii curioși să afle cum se desfășoară un curs de IT într-un sistem predare modern, bazat 100% pe activități practice.

Citește mai mult
17 11. 2017

Ai 20% reducere timp de 3 zile la toate cursurile Step IT Academy

La Step IT Academy un Black Friday adevărat este despre tine și despre cei de care îți pasă și pe care vrei să îi ajuți să pășească cu încredere în viitor.

Pentru că surprizele cu adevărat valoroase trebuie făcute la timpul potrivit, în acest an dăm startul discount-urilor într-un moment în care cu toții vom fi în online cu ochii pe promoții: 17 - 19 noiembrie 2017.

Citește mai mult
8 11. 2017

“Let’s share projects!” - noua inițiativă de susținere a studenților noștri

Credem în potențialul studenților noștri și în capacitatea lor de a aduce la lumină proiecte surprinzătoare. Prin feedback continuu, sfaturi, workshop-uri sau campanii de recrutare am încercat de fiecare dată să ducem și mai departe visul lor de a avea o carieră într-un domeniu creativ care să nu se poziționeze, totodată, prea departe de ofertantul IT.

Citește mai mult
25 09. 2017

[LECȚIE DEMO] Cum învață copiii IT la Junior Computer Academy?

Te-ai întrebat, desigur, nu o dată ce lucruri fascinante din universul IT se întâmplă dincolo de ușile închise ale sălilor de curs de la Junior Computer Academy.

Citește mai mult
23 05. 2017

Ce reușesc copiii să creeze după doar 4 zile de Web Design?

Copilul tău a ajuns la vârsta la care preferințele și pasiunile încep să se contureze. Sunt mari șanse ca activitățile sale preferate din timpul liber să implice un computer, o tabletă sau un telefon. Ca părinte, e normal să îți dorești ca pasiunile din această perioadă să îl dezvolte armonios și dacă ai acceptat faptul că e imposibil să îl desparți de tehnologie, ești pe drumul cel bun.

Citește mai mult
20 04. 2017

Înscrie-te la Lecția DEMO Step IT Academy

Dacă te-ai decis să te specializezi în IT și vrei să obții un job care să îți aducă deopotrivă satisfacții financiare și profesionale, atunci te afli, cel mai probabil în punctul în care cauți o academie care să-ți ofere un program dinamic și bine adaptat cerințelor de pe piața actuală.

Citește mai mult
16 03. 2017

Femei în IT: 4 specialiști - 10 indicii despre oportunitățile de carieră ale femeilor în domeniul IT (II)

Continuăm seria răspunsurilor despre șansele pe care femeile din România le au pentru a-și construi o carieră în domeniul IT, alături de cei 4 specialiști:

[citește prima parte a seriei de interviuri]

Citește mai mult
3 03. 2017

Femei în IT: 4 specialiști - 10 indicii despre oportunitățile de carieră ale femeilor în domeniul IT (I)

Este IT-ul un domeniu în care femeile își pot dezvolta o carieră profesională de succes?

Ada Lovelace, Grace Hopper, Erna Hoover, Radia Perlman, Sophie Wilson - sunt doar o parte dintre numele pe care istoria IT-ului le-a înregistrat de-a lungul timpului ca fiind de referință în dezvoltarea tehnologiilor revoluționare din domeniu.

Citește mai mult
3 03. 2017

Până pe 10 martie ai 10% reducere la oricare dintre cursurile de specializare în IT

Dăm startul înscrierilor pentru cursurile de specializare IT sesiunea de primăvară pe un ton optimist  - în sincron cu vremea de afară - și facem specializarea ta în cel mai bine cotat domeniu cu 10% mai simplă.

Citește mai mult
20 01. 2017

Studenții STEP IT, implicați într-un proiect de design special: logo pentru o linie de produse cosmetice

Începutul de an a venit cu o nouă provocare pentru studenții STEP IT Academy din cel de-al treilea semestru al cursurilor de lungă durată de ”Grafică şi design”. Aceștia au avut ca sarcină dezvoltarea unui logo pentru linia de produse cosmetice Vica Blochina.

Citește mai mult