17 11. 2017

Ai 20% reducere timp de 3 zile la toate cursurile Step IT Academy

La Step IT Academy un Black Friday adevărat este despre tine și despre cei de care îți pasă și pe care vrei să îi ajuți să pășească cu încredere în viitor.

Pentru că surprizele cu adevărat valoroase trebuie făcute la timpul potrivit, în acest an dăm startul discount-urilor într-un moment în care cu toții vom fi în online cu ochii pe promoții: 17 - 19 noiembrie 2017.

Citește mai mult
18 10. 2017

Sfatul specialiștilor pentru reorientarea profesională către Graphic Design

Vârsta, pregătirea și abilitățile sunt mai puțin importante când îți dorești cu toată ființa să urmezi un nou drum profesional. Dacă te atrage ideea de a deveni designer și îți bate inima mai repede doar gândindu-te ce ar însemna să lucrezi pe proiecte alese de tine, avem vești foarte bune.  

Citește mai mult
17 10. 2017

Ce te sfătuiesc specialiști dacă alegi reorientarea profesională ca Software Developer

Reorientarea profesională către sofware development din domenii non-tehnice nu mai este de mult o noutate. Numărul tot mai mare de posibilități de învățare și deschiderea companiilor facilitează acest fenomen. Probabil ai și tu prieteni în zona IT, deci știi deja câte beneficii obțin de pe urma job-ului, dar și că pentru a rezista în domeniu, trebuie să te adaptezi constant.

Citește mai mult
25 08. 2017

[SNEAK PEEK Școala de vară Junior IT Fun Factory, edițiile 3 și 4] Cum s-au distrat junior-studenții învățând lucruri cu totul noi din domeniul IT

Vara trece repede la Step IT. Nici nu știm cum a zburat timpul și iată-ne ajunși la finalul a încă două sesiuni de școală de vară Junior Fun Factory.

Citește mai mult
28 07. 2017

A doua sesiune de Junior IT Fun Factory: youtuberi și programatori de la nativ la superlativ

Cea de-a doua parte a taberei de vară Step IT Academy (03 - 14 iulie 2017) a debutat cu și mai multă energie, cu atât mai mult cu cât micii noștri studenți au adus, prin implicarea lor, ceva din atmosfera de la Hollywood sau din Silicon Valley. E drept că și programa școlii de vară a susținut din plin această percepție, reușind să capteze, fără echivoc, atenția viitorilor youtuberi sau programatori.

Citește mai mult
26 07. 2017

De cât timp ai nevoie să înveți Java și către ce joburi poți să aspiri

Cele mai importante lucruri nu se întâmplă peste noapte - cu atât mai mult cele care sunt legate de cariera ta. Ar fi, astfel, un lucru fantezist să crezi că vei reuși să înveți fără efort și în timp record un limbaj de programare care îți va aduce o poziție cheie într-o organizație și un salariu motivant pentru care nu trebuie să-ți faci griji mult timp de acum încolo. 

Citește mai mult
26 07. 2017

Cum a ajuns Mihai la doar 13 ani asistent la Junior Computer Academy

La doar 13 ani a reușit să ne convingă de pasiunea lui pentru IT. A fost inițial în sala de curs alături de ceilalți studenți. S-a remarcat prin proiectele pe care le-a făcut și noi l-am invitat să ne rămână alături ca asistent la cursurile Junior Computer Academy. Descoperă povestea lui Mihai - cel mai tânăr asistent Step IT Academy care aspiră la o carieră de Game Designer.

Citește mai mult
25 07. 2017

Avantajele cunoștințelor Java în raport cu alte limbaje de programare

“Vreau să învăț programare și să obțin un job motivant. Cu ce să încep?”

Cel mai stabil răspuns pe care îl vei primi la o astfel de întrebare din partea cunoscătorilor domeniului IT va fi rezumat într-un singur cuvânt: Java.

Citește mai mult
7 07. 2017

Proiectul Junior Computer Academy - Campion în cadrul WSIS Prizes 2017

STEP IT Academy a reprezentat Ucraina la Summit-ul IT WSIS Prizes 2017 din Geneva, Elveția. La cel mai important eveniment IT al anului, proiectul ”Junior Computer Academy” s-a calificat în TOP 5 proiecte mondiale din categoria ”Capacity building”.

Citește mai mult
7 07. 2017

Rezumatul primei sesiuni a școlii de vară Junior IT Fun Factory

În perioada 19 - 30 iunie, la STEP IT Academy s-a desfășurat prima sesiune de programe din cadrul școlii de vară Junior IT Fun Factory. În cadrul acestei prime sesiuni, copiii înscriși au început să descopere lumea IT prin intermediul programelor de Robotică, Game Design și 3D Modeling & Printing.

Citește mai mult