9 01. 2017

Experiența nostră internațională te ajută să devii un bun specialist IT

Mentorii sunt un factor esențial în etapa de învățare, dar și când studenții lucrează la proiecte personale. Această abordare bazată pe îndrumare este expresia experienței internaționale acumulate în cei 17 ani de la fondarea STEP IT Academy.  Cursurile sunt construite pentru a acoperi mai multe arii de specializare (dezvoltare software, tehnologii de rețea și administrarea sistemului, design), forme de învățământ de lungă sau scurtă durată și chiar studii pentru copii.

Citește mai mult
26 12. 2016

Cât de important este un mentor când ești pasionat de design

Alexandru Neacșu crede că STEP IT Academy este printre puținele opțiuni de cursuri din România când vine vorba de studiul graficii. El și-a exprimat creativitatea în primul proiect creat la cursurile de design, unde a încercat să transpună o parte din personalitea lui. Ție cum ți se pare materialul pe care ni l-a prezentat în video?

Citește mai mult
19 12. 2016

De ce STEP IT Academy este o instituție de învățământ diferită

STEP IT Academy este printre cele mai mari instituții de învățământ private, prezentă în 16 țări, cu 41 de filiale și peste 80.000 de absolvenți.

Citește mai mult
12 12. 2016

Cum te poți dezvolta când ești o fire creativă

Majoritatea persoanelor creative au nevoie de libertate de exprimare. Din acest motiv cursurile sunt construite în jurul hobby-urilor studenților, tocmai pentru a le transforma în aptitudini practice. La cursurile de design STEP IT Academy:

Citește mai mult
5 12. 2016

Copii învață IT distrându-se cu roboții la STEP IT Academy

Roboții nu mai sunt de mult doar un element al poveștilor Sci-Fi. Aceștia fac parte din viața noastră din ce în ce mai mult și este important pentru noi să înțelegem cum funcționeză, cu atât mai mult pentru copii.

Citește mai mult
1 12. 2016

Ziua de 1 decembrie are o însemnătate deosebită pentru poporul roman.

Elevii (grupa de vârstă 9-12 ani) de la Junior Academy îi felicită pe toți românii. 
Utilizând cunoștințele acumulate la cursul de Photoshop, ei au editat felicitări și urări pentru a le transmite un mesaj pe această cale tuturor românilor.
Citește mai mult
28 11. 2016

De la reprezentant vânzări la o carieră în IT

Timpul este cel mai important element când vrei să îți schimbi cariera. Este și motivul pentru care cursurile trebuie să fie pragmatice, cu accent pe ceea ce trebuie să știi ca specialist. Acest lucru te va ajuta să găsești mai rapid un job.

Citește mai mult
21 11. 2016

Trăsătura esențială pentru a fi un bun specialist

O aptitudine importantă pentru cei care vor să lucreze în domeniul IT este capacitatea de a învăța singur. Chiar dacă Mihaela Neagu, cursant STEP IT Academy, se consideră autodidact, a ales totuși să urmeze cursuri de design. Ne-a povestit ce a căutat și ce a determinat-o să aleagă STEP IT Academy:

Citește mai mult
14 11. 2016

Urmează-ți pasiunea și devino programator

Deseori lăsăm în plan secund pasiunile din tinerețe din cauza priorităților schimbătoare din viața noastră. Cu toate acestea, nu este un motiv pentru a renunța la ele.

Citește mai mult
7 11. 2016

Ce potențial ai pe piața muncii din România ca specialist IT

Știai că România se află în Top 10 ca număr de specialiști IT, iar peste 50 dintre marii jucători din domeniu au planuri de extindere în următorii doi ani în România?

Citește mai mult