18 04. 2016

Fiecare copil merită acces la educație în IT


În viitor, majoritatea slujbelor vor necesita cel puțin competențele digitale de bază. De aceea, educația în tehnologia computerelor este la fel de importantă ca studiul matematicii, fizicii sau chimiei, materii cu tradiție în programa pentru școlari. Computerele sunt o parte esențială din prezentul fiecărei societăți și acumularea de cunoștințe în IT va deveni din ce în ce mai importantă pentru viitorul oricărui copil.

Citește mai mult
4 03. 2016

Cum va evolua piața IT până în anul 2020?

Avantajele de a lucra ca specialist IT și pasiunea față de acest domeniu sunt doar două dintre motivele  pentru  care  tineri  ca  tine  aleg  să  studieze  IT.  Cu  toate  acestea,  dacă  decizi  să  te pregătești pentru o carieră în acest domeniu, e bine să știi și cum va evolua piața IT în următorii 4 ani și cât de promițătoare este această cale pentru tine.

Citește mai mult
2 03. 2016

IT Talent Map Romania, 2015

Brainspotting, compania leader de piata in servicii de recrutare IT&C, lanseaza IT Talent Map Romania, 2015, un studiu complet ce contine cele mai importante date cu privire la piata de IT&C din Romania.
Citește mai mult
2 03. 2016

Cu ce salarii sunt remunerati angajatii din domeniul momentului, IT-ul

Mii de locuri de munca sunt disponibile in orice moment pentru specialistii in domeniul IT&C, categoria cea mai cautata de catre angajatori in prezent.
Citește mai mult
2 03. 2016

DREAM JOB in Romania

Salariile medii in IT-ul romanesc pleaca de la 500 de euro pe luna pentru programatorii incepatori si ajung pana la 3.500 de euro/luna pentru seniorii care se ocupa de analize Big Data, arata cel mai recent studiu IT&C Talent Map Romania 2015 realizat de Brainspotting, una dintre cele mai mari companii din Romania specializate in recrutari in domeniul tehnologiei. Studiul arata ca pe piata de la noi exista in permanenta cam 3.000 de joburi disponibile in domeniul IT.

Citește mai mult