[CURS NOU] AutoCAD 2D & 3ds Max: transformă-ți pasiunea pentru design în cariera mult visată

header-NL2

Unii dintre noi am fost mereu atrași de arta vizuală și pasiunile noastre s-au intersectat adesea cu această latură. Dar, cumva, în ciuda pasiunii, se întâmplă ca drumul nostru profesional să se îndepărteze de pasiune.

Simți că ai renunțat prea ușor la visul tău, cu toate că dorința de a face din hobby o profesie a rămas încă aprinsă?

Cu gândul la tine și la dorința ta de a începe o nouă carieră într-un domeniu care te pasionează cu adevărat am creat bootcamp-ul AutoCAD 2D & 3ds Max.

Ce este bootcamp-ul AutoCAD 2D & 3ds Max?

Acest bootcamp are la bază un program de învățare rapidă a principiilor vizuale 2D și 3D și de lucru în programe ca AutoCAD 2D, 3ds Max, Adobe Photoshop și VRay. În urma celor 12 sesiuni de studiu, vei reuși să transpui propriile idei și cerințele clienților în reprezentări grafice la cele mai înalte standarde.

Te invităm să afli mai multe detalii despre acest bootcamp care îți deschide numeroase oportunități de carieră în domenii ca:

 • Arhitectura
 • Producția publicitară
 • Designul de produs
 • Designul interior
 • Level designul
 • Proiectarea de mobilier

Ce înveți în bootcamp?

Indiferent că vrei să devii 3D Artist, Artist în Vizualizare Arhitecturală, Designer de interior, Designer de produs sau Game Level Designer, în acest bootcamp vei învăța în cel mai scurt timp esențialul pentru a debuta cu succes în oricare din domeniile vizate, atât ca angajat, cât și ca freelancer.

Pe parcursul celor 12 sedințe cu durată de 6 ore fiecare, trainerul tău te va ajuta să:

 • Înveți și aplici principiile de desen 2D, principiile de modelare, texturare și randare 3D și post procesare;
 • Acumulezi skill-uri necesare pentru reprezentări grafice la cele mai înalte standarde;
 • Rezolvi temele după fiecare sedință și îți va oferi materiale video și pdf ca suport suplimentar;
 • Transpui ideile în elemente vizuale și să realizezi lucrări pentru portofoliu;
 • Treci orice probă practică a unui interviu, indiferent că e vorba de angajare sau de colaborare ca freelancer.
Săptămâna 1&2 Săptămânile 3-11 Săptămâna 12
AutoCAD 2D 3Ds Max & VRay Adobe Photoshop
Principii de desen 2D în AutoCAD (releveul, planuri detaliate) Modelare, texturare și randare în 3Ds Max și VRay Post procesare în Adobe Photoshop


Despre toate acestea și multe altele vei afla venind la programul de învățare accelerată AutoCAD 2D, 3Ds Max, VRay și Adobe Photoshop.

VEZI PROGRAMAAlexandru Cătălin Bălan - trainerul tău în bootcamp

Alexandru Cătălin Bălan este arhitect cu experiență de 12 ani în domeniul 3D și a lucrat ca 3D artist pentru firme de randări, în companii de arhitectură. Ca freelancer abordează proiecte variate: de la animații și randări fotorealiste la proiecte de arhitectură și design (atât comercial, retail, office spaces, cât și rezidențial). Experiența vastă îl ajută să fie un bun mentor pentru studenți cu pasiuni și aspirații de carieră diferite.

trainer-3dDacă ești pasionat sau vrei să te reorientezi către domenii ca arhitectura, producția publicitară, designul de produs, designul interior, level designul, proiectarea de mobilier, te aștept la bootcamp-ul AutoCAD 2D & 3ds Max. Industria se schimbă, tehnologia evoluează și 3D-ul este viitorul. Pentru a te adapta acestor schimbări, trebuie să te perfecționezi și să-ți depășești limitele.”  Alexandru Cătălin Bălan

 Peste 50% dintre studenții Step IT Academy lucrează în domeniul dorit ca angajați, colaboratori sau freelanceri. Alegând bootcamp-ul AutoCAD 2D & 3ds Max, vei acumula rapid cunoștințele necesare pentru cariera spre care aspiri și ți se va deschide calea către numeroase oportunități.

Click me

Publicat de Tatiana Mîndrilă

Managing Director STEP IT Academy
Tatiana se implică în proiecte noi cu pasiune, de la primele idei până la implementarea și îmbunătățirea lor. A absolvit Hotel Institute Montreux din Elveția, unde spune că a învățat cea mai importantă lecție din cariera ei: ”Clientul are întotdeauna dreptate.”

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite