[Video] Cursurile de Robotică văzute prin ochii studenților Junior Computer Academy: creativitate, inventivitate și lucru în echipă

banner-articol.png

Despre cât de fascinați sunt studenții noștri de orele de Robotică am mai vorbit. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu impresiile împărtășite chiar de ei - așa cum sunt cele de la finalul sesiunii de Robotică (Școala de Vară IT Fun Factory).

Cu un limbaj IT bine articulat, care pentru mulți dintre oamenii mari sună încă străin, Matei ne vorbește despre creativitate, știință dar și lucru în echipă atunci când vrei să ai drept rezultat un robot cu adevărat inteligent, pregătit în orice moment să-și demonstreze abilitățile unice.

Robotul nostru a început ca unul clasic, așa cum au făcut toți, după care ne-am gândit noi ce putem să-l mai facem. Am updatat unul pe care ni l-ați dat de aici și acum l-am facut pe acesta care știe să se urce pe pereți!

Este completat cu seriozitate și entuziasm de către colegul său de echipă, care se grăbește să adauge:

Am învățat lucruri și pe partea de programare și am învățat cum funcționează majoritatea senzorilor. Mie mi-a plăcut foarte mult această experiență!

Energia pe care astfel de copii ne-o transmit de fiecare dată și entuziasmul cu care învață fiecare lucru nou din lumea IT-ului ne confirmă că adevărata măsură a succesului pentru Junior Computer Academy stă în rezultatele și implicarea studenților noștri. 

 
New Call-to-action

Publicat de Tamara Grigore - profesor Junior Computer Academy & IT Scoala de Vara.

Tamara este o persoana activa, sinceră, empatică. Încrederea în sine, respectul față de colegi, prietenia, sunt câteva dintre valorile pe care le cultivă elevilor săi. Este pasionată de IT, iar experiența în acest domeniu a fost consolidată de către oportunitatea de a lucra în companii cu profil, din țară. De asemenea, este și doctor în științe, titlu obținut în cadrul Universității din București.

Abonează-te la știri

Joburile viitorului in IT

Descoperă cum poți să devii SUPEREROU IT!

Descarcă eBook-ul

Cum să îți începi cariera în IT

Cover_eBook-1.png

Află ce sfaturi au pentru tine 20 de specialiști în industrie

Descarcă eBook-ul

Cele mai citite